Traseu: Cheile Râșnoavei – Poiana Secuilor (1h, triunghi galben)

Traseul începe de la intrarea în Cheile Râșnoavei, unde există posibilitatea de a parca mașina, sau puteți alege să mergeți cu mașina până la capătul cheilor. Odată ajunși acolo, veți observa că drumul se bifurcă. Ajunși la bifurcație, luați la dreapta și traversați podul. Parcați mașina și urmați semnele cu triunghi galben, care vă vor ghida spre Poiana Secuilor.

Traseul este în mare parte ușor și atrăgător, cu excepția unei singure pante ceva mai provocatoare – suficient pentru a adăuga un strop de aventură, dar nu atât de dificilă încât să nu fie potrivit și pentru familiile cu copii.

Poiana Secuilor

Poiana Secuilor se află în inima Munților Bucegi, la doar 10 km distanță de Predeal. Este una dintre bijuteriile montane ale României, oferind panorame captivante asupra crestei montane și văilor adânci. Cunoscută pentru pădurile dense de conifere și biodiversitatea impresionantă, Poiana Secuilor adăpostește plante rare ca ienupărul, mesteacănul și zmeura sălbatică. Nu este neobișnuit să întâlnești aici viețuitoare sălbatice precum căprioare, mistreți sau chiar vulturi majestuoși.

O oprire la Cabana Secuilor va oferi ocazia unei pauze binevenite. Savurați un prânz liniștit, beți un suc răcoritor sau pur și simplu lăsați-vă ochii să se pierdă în priveliștea panoramică. Mai multe detalii despre cabana gasiti aici: Cabana Poiana Secuilor.

Cabana Trei Brazi si Fun Park

Dacă aveți copii, nu pierdeți ocazia de a explora drumul forestier către Cabana Trei Brazi. Aici se găsește un Fun Park, un loc perfect pentru a le face ziua și mai specială. De la tiroliană la escaladare prin copaci, de la colace la plimbări cu trasura, există o multitudine de activități pentru a-i menține amuzați.

Această călătorie prin Cheile Râșnoavei nu este despre grabă sau agitație, ci despre a lua totul încet și a savura fiecare moment. Este despre a vă conecta cu natura, cu cei dragi și cu voi înșivă într-un cadru care inspiră liniște și frumusețe.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *